Perustin toiminimeni tammikuussa 2018, kun monen sattumuksen jälkeen sain haltuuni ihanan tilan Kapteeninkadulla ja halusin pyörittää siellä lasten iltapäiväkerhoa. Oli jännittävää ja osittain kaoottista ryhtyä suin päin yrittäjäksi – mutta toisaalta olin haaveillut asiasta hyvin pitkään. 

Keskellä suloista jännitystä ja menestymistahtoa ystäväni toi minulle vaaleanpunaisessa organzapussukassa kauniin rannerenkaan, jossa luki “Do your best, Angels will do the rest”, tee parhaasi, enkelit tekevät loput. En ikinä unohda, kuinka hyvältä tuo ele tuntui. Koru tuntui sanojensa, kauneutensa ja symbolisen arvonsa vuoksi todella kantavan jotain taianomaista mukanaan. 

Toisena hetkenä, kun tuskailin raha-asioiden kanssa, ystäväni toi minulle samaan sarjaan kuuluvan korun, jossa luki “Wisdom”, viisaus. Nuo ranteessani pyörivät, sirot, aidoin korukivin koristellut kirurginteräksiset aarteeni ovat muistuttaneet minua asioiden tärkeysjärjestyksestä, siitä, etten ole koskaan yksin ja antaneet voimaa tarttua tehtäviin. 

Nyt noita samoja koruja on minullakin myynnissä. Rakastan tarinoita, joita kuulen, kun ihmiset lukevat korujen voimalauseita tai kertovat, kenelle aikovat antaa lahjaksi niitä. Kaikkein ihaninta kuitenkin on nähdä, kuinka monet naiset tuovat korujen edessä esiin sisäisen, kovin usein haavoitetun prinsessan ja päättävät ottaa askelia kohti pehmeämpää, kauniimpaa elämää. 

Minä uskon ja omasta kokemuksestani tiedän, että kauneus ja hellyys ovat voimakkainta, mitä on. Heikkoudessa on voimaa, sillä se on realistista: heikkous on maaperää ihmisten, luonnon ja Jumalan väliselle yhteydelle: ja jos nämä kolme toimivat yhdessä, ihminen ei aja itseään epäterveeseen liioitteluun. Jos kauttani kulkevat korut muistuttavat yhtäkin ihmistä rauhasta ja rakkaudesta, olen äärettömän kiitollinen. 

Kaiken tekemäni työn suurin päämäärä ja tarkoitus on viedä ihmisiä rakkaudellisesti lähemmäs itseään, toisiaan ja sitä kautta myös Jumalaa. Sillä Hän on rakkaus, toivo, valo – kaikki se, mitä me olemme yhdessä. Vaikka monella tavalla ilmaisen itseäni hyvin naisellisin värityksin, en kuitenkaan aja erityisesti minkään sukupuolen asiaa. Olen pehmeiden arvojen puolella; ihmisen, luomakunnan kauniin kruunun puolella. Mitäpä teet kruunulla, jos kuningas ei voi hyvin?

Rakkaudella, 

Tiia Maria