Uskotko, että kaikki sinulle tärkeät elämän osa-alueet voivat jatkuvasti, päivä päivältä muuttua paremmiksi, kauniimmiksi, rakkautta ilmentävimmiksi?

Korut

Että samaan aikaan, kun kehosi voi yhä paremmin, perheesi ilmapiiri parantuu, koet menestystä työssäsi ja ystävyyssuhteesi kukoistavat päivä päivältä enemmän? 

Vai uskotko, että hyvä asia jossain tarkoittaa huonoa toisaalla?

Elämän laki on jatkuva muutos. Elämä itse asiassa on liikettä. Lämpö on liikettä. Rakkaus on liikettä. Jumala on rakkaus, minkä vuoksi itse maailmankaikkeuskin laajenee laajenemistaan. Kuolema on liikkeen pysähtymistä, pienenemistä, hiljentymistä, kylmenemistä. Elämä ei pysy paikallaan, ja ne asiat, jotka eivät saa energiaa, hiljalleen vain kuihtuvat. 

Ajattelen, että usko on juuri tuohon jumalalliseen liikeen ja jatkuvan laajenemisen totuuteen heittäytymistä. Jumala on myös ääretön – mikä tarkoittaa, että rakkautta on ääretön määrä aina ja jatkuvasti tarjolla. 

Sen vuoksi ravistelen sielustani pois vääriä, rajoittuneita luuloja Jumalasta. Jokainen elämäni osa-alue voi kehittyä kohti hyvää, koska johonkin se kaikki aina kehittyy. Ja kun uskot niin, toiveikkuutesi elämässä kasvaa. Koska edelleenkin, kaikkein suurin on rakkaus. 

Tänään irtisanoin liiketilani (kauhea sana Prinsessalalle, Tähtisilmille!), koska rakas työni tarvitsee uuden ja paremman paikan elää. Sydäntä painaa ja samaan aikaan uskon parempaan. 

Valoa viikonloppuusi!

Tiia Maria