Mitä tekisit, jos kaikki olisi juuri, niin kuin toivoisit?

Mitä tekisit, jos sinulla olisi juuri se määrä asiakkaita kuin toivoisit? Mitä tekisit, jos sinun ei olisi pakko tehdä mitään? 

Rakastaisitko asiakkaitasi, työtäsi, elämääsi niin, että jatkaisit juuri sen saman asian tekemistä, kuin nyt teet? Sen työn tekemistä, joka kyllä sisältää sinänsä raskaita asioita, mutta jolla voit palvella niitä, joita rakastat?

Kuva: Mia Järvisalo

Kysyn näitä kysymyksiä itseltäni aika ajoin. On tärkeää pysyä henkisesti sen vuoren huipulla, jonne haluaa päästä. Tekemisen intentiot vaikuttavat lopputulokseen. Haluan tehdä työtä niin kuin se, jolla on jo kaikki tarpeellinen. Rauhassa, rakkaille kanssaihmisille. 

Työn merkityksellisyys on äärimmäisen tärkeä asia. Työn tekeminen liittää meidät toinen toisiimme. On hyvä, että kukaan ei osaa kaikkea. Työ ja oma paikka tarkoittaa ihmiselle terveyttä, turvallisuutta ja iloa. 

Silti ihminen on paljon enemmän kuin työ, jota hän tekee. Itsessään arvokas ja taivaallisessa mittakaavassa täysin rakastettu. Kun sellaisen arvokkuuden omaksuu ja käsittää itseisarvoksi, tunnistaa myös omat, kimmeltävät lahjansakin paremmin. 

Ystäväni Liisi Pettersson on inspiroiva nainen, joka jatkuvasti puhuu toisten palvelemisesta. Niin opetustyönsä kuin laulamisensakin osalta. Tästä linkistä voit tilata hänen luomansa maksuttoman laulun minikurssin, jota täysin vilpittömästi voin suositella hyvin monentasoisille laulajille. Sinullekin, joka et ole ikinä juuri suutasi lauluun uskaltanut avata!

Rakkautta ja lämpöä päivääsi!

Tiia Maria – Yhteistyössä Ääniluotsi


<3 Instagram <3

Contact: tiiamaria.soprano@gmail.com

Kotisivut

Beauty Seeker`s Shop